Tündérország

Az őrségi tájakon barangolni páratlan élmény. Felkerekedni és bejárni a falvakat megismerni az itteni szokásokat; kóstolni a helybéliek ételeit és italait; a napsütötte réteken heverészni; a dombtetőkre felkapaszkodni és a völgybe leereszkedni; ölelni az erdők hatalmas fáit, figyelni a fák bokrai alatt megbújó állatait, gyönyörű virágait; rácsodálkozni a természet sokszínűségére, fenséges néha könyörtelen hatalmára; elzarándokolni a csendes kápolnák, templomok hűvösébe... mind gazdagító tapasztalat.

Az itt eltöltött idő, a természet érintetlenségéből fakadó különleges atmoszféra miatt, töltekezés, folyamatos pakolása a lélek tarisznyájának hamuban sült pogácsával, jó forrás vízzel, melyből aztán egész évre kerül, és ha ügyesek vagyunk nem csak saját magunknak, hanem másoknak is jut belőle.

Szeretettel várunk, tölts nálunk egy kis időt, szerezz bizonyosságot erről, életre szóló élmény lesz!

Múlt, Jelen, Jövő

A következő sorokból is ki fog derülni, hogy nem véletlen, hogy egy olyan "mézeskalács" házikóba szerettünk bele, mint ez a hely, ami melegséget, szeretetet sugároz.
A nagyvárosban töltött hosszú évek után sokkal inkább vágyunk a nyugodtabb, csendesebb, természetközeli életre. Az eltelt időszakban különböző típusú és fajtájú vendéglátóhelyeken dolgoztunk, de egyre jobban szerettünk volna egy saját, kis családias helyet.
A vendéglátás terén igazán tapasztaltak vagyunk, hiszen mi is és a gyerekeink is ezzel foglalkoznak. Tudjuk mit jelent a vendéget kiszolgálni, örömöt szerezni neki egy finom étellel, egy kedves szóval.
A vidéki életre tudatosan készülünk már egy ideje. Sokat olvasunk, videókat nézünk evvel kapcsolatban és amikor tehetjük, olyan helyekre megyünk, ahol tanulhatunk, láthatunk valamit élőben, közelről.
Már jó ideje egyáltalán nem használunk feldolgozott élelmiszereket, adalékanyagokkal teli alapanyagokat.
Szeretnénk, ha a vendégeink úgy éreznék magukat nálunk, mintha egy kedves rokonhoz jöttek volna, aki szeretettel, figyelemmel veszi körül Őket. Reméljük, hogy jó érzéssel, kellemes pillanatok emlékével távoznak majd, és már azon gondolkodnak, mikor jöhetnek vissza újra.
Tervezzük, hogy a műhelyszobát egy kisebb átalakítással egy önálló vendégrésszé varázsoljuk, ahol akár 4 vendég is el fog férni.
Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a szolgáltatásaink közé felvehessük az étkezés biztosítását.
Rengeteg tervünk van a jövőre, amiket szívből szeretnénk a vendégeink örömére megvalósítani. Különböző kényelmi szolgáltatások, apró a pihenésüket felejthetetlenné tevő figyelmességek, program ajánlások, stb.
A jövőben szeretnénk nagymértékben önellátó gazdálkodást folytatni. Megtermelni, amit csak lehet és a vendégeinknek is abból készíteni finom, házias ételeket.
Az őrségi emberekhez hasonlóan nem leigázni szeretnénk a természetet, hanem benne élni, együtt vele.